Abdullah Baycar profil resmi
Abdullah Baycar Dr. Öğr. Üyesi SİİRT ÜNİVERSİTESİ
Yayın 8 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 3 TR Dizin Atıf 5
8 Yayın
3 Hakemlik
3 CrossRef Atıf
5 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Gıda Mühendsiliği Beslenme Bilimi

Kurum

SİİRT ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

4

925

2

3

925

ANTEP FISTIĞI VE TÜREVLERİNİN GAZİANTEP YEREL GASTRONOMİK KİMLİĞİNDEKİ YERİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.1097983
ATIF 1 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 919

1

3

919

Moleküler Gastronomide Nanoteknolojinin Kullanım Potansiyeli
DOI: 10.32572/guntad.1159493
ATIF 0 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 809

0

3

809

MOLEKÜLER GASTRONOMİDE SIVI AZOT UYGULAMALARI
Yayın Bilgisi: 2021 , Journal of Applied Tourism Research
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 813

0

2

813

Yayınlar

0

843

SİİRT’İN LOKAL GASTRONOMİK UNSURLARI
Yayın Bilgisi: 2023 , Atlas Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1089

1

1089

Moleküler Gastronomide Nanoteknolojinin Kullanım Potansiyeli
DOI: 10.32572/guntad.1159493
FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 809

3

809

1

1267

ANTEP FISTIĞI VE TÜREVLERİNİN GAZİANTEP YEREL GASTRONOMİK KİMLİĞİNDEKİ YERİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.1097983
FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 919

3

919

3

925

4

925

MOLEKÜLER GASTRONOMİDE SIVI AZOT UYGULAMALARI
Yayın Bilgisi: 2021 , Journal of Applied Tourism Research
DOI: -
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 813

2

813

Yayınlar

ANTEP FISTIĞI VE TÜREVLERİNİN GAZİANTEP YEREL GASTRONOMİK KİMLİĞİNDEKİ YERİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.1097983
ATIF 1 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 919

1

3

919

2

3

925

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.