Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Ömür Alyakut
Ömür Alyakut
Doç. Dr.
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
8
TR Dizin Atıf
68
5
Yayın
11
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
68
TR Dizin Atıf
0000-0002-5517-1881
F-6208-2018
24390607300
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
İletişim Çalışmaları
Kültür, Temsil ve Kimlik
Küreselleşme ve Kültür
Reklam Çözümlemesi
Otel İşletmeciliği
Turizm
Gastronomi
Sürdürülebilir Turizm
Mutfak Tarihi
Gastronomi Turizmi
Yemek ve Küreselleşme
Kurum
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Gastronomi Eğitimi Alan Üniversite Öğrencilerinin Mesleklerine Yönelik Metafor Algılarının Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Ömür Alyakut
, Saime Küçükkömürler
Yayın Bilgisi: 2018 ,
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.26466/opus.452139
ATIF
8
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2634
8
ATIF
1
FAVORİ
2634
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Kuran-ı Kerim’de Geçen Temizlik Ayetlerinin Konaklama Hizmetleri Bağlamında Analizi
Yazarlar:
Kadir Akgün
,
Tülay Polat Üzümcü
,
Ömür Alyakut
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Korkut Ata Türkiyat Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.51531/korkutataturkiyat.1415598
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
278
0
FAVORİ
278
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİ HİZMET KALİTESİNİN DINESERV MODELİYLE ÖLÇÜLMESİ: YUVACIK ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Tülay Polat Üzümcü
,
Ömür Alyakut
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1202230
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
570
0
FAVORİ
570
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN OKUL İKLİMİNE YÖNELİK ALGILARI
Yazarlar:
Nükhet Adalet Akpulat
,
Tülay Polat Üzümcü
,
Ömür Alyakut
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
437
0
FAVORİ
437
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA REKLAMLARINDA KULLANILAN ‘’SAĞLIKLI BESLENME İLETİLERİNİN’’ DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
ÖMÜR Alyakut
, Simay Fereli
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Selçuk İletişim
DOI: 10.18094/josc.596257
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1310
0
FAVORİ
1310
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi Eğitimi Alan Üniversite Öğrencilerinin Mesleklerine Yönelik Metafor Algılarının Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Ömür Alyakut
, Saime Küçükkömürler
Yayın Bilgisi: 2018 ,
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.26466/opus.452139
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2634
1
FAVORİ
2634
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Korkut Ata Türkiyat Araştırmaları Dergisi
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
Selçuk İletişim
Hakemlik
Art-e Sanat Dergisi
Aydın Gastronomy
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Korkut Ata Türkiyat Araştırmaları Dergisi
Öneri Dergisi
Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi
Yönetim Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Gastronomi Eğitimi Alan Üniversite Öğrencilerinin Mesleklerine Yönelik Metafor Algılarının Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Ömür Alyakut
, Saime Küçükkömürler
Yayın Bilgisi: 2018 ,
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.26466/opus.452139
ATIF
8
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2634
8
ATIF
1
FAVORİ
2634
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat